Fabrika Fabrika Fabrika Fabrika Fabrika Fabrika Fabrika Fabrika Fabrika
Sintermetal Park City Kocic Merceds Benz Aleksandar GP5 GP3 Paracin Vitro Group Renault Stara Planina Pin Computers
Proizvodnja
Kada je potrebna lagana konstrukcija, čvrstoća i postojanost i kada je reč o zastakljivanju većih površina, aluminijumska stolarija postavlja se na prvo mesto. Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke termoizolacione sposobnosti i visok stepen završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu će dati potrebnu dozu luksuza sa naznakom na moderno.
Aluminium
Aluminijum-drvo profil koristi se za izradu prozora i vrata kako u stambenim, tako I u poslovnim objektima. Ovaj luksuzni proizvod je spoj najboljih karakteristika aluminijuma i drveta, samim tim pruža -sigurnost, čvrstinu, ali i prirodnu teksturu. Toplina drveta ostavlja utisak prijatnosti u domu, dok je aluminijum sa spoljašnje strane lako održiv, a uz to pruža i odličnu izolaciju. Izborom kvalitetnog prozora, moguće je uštedeti do 60% energije.
Alu    Drvo
Sa promenama klimatskih i životnih uslova došlo je i do promene u potrebama i željama kupaca. Prateći i prilagođavajući se individualnim željama kupaca Euro Bravo izrađuje PVC stolariju koristeći PVC profile visoko cenjenih svojstava. PVC je skraćenica od polivinil - hlorid i predstavlja proizvod petrohemijske industrije, pripada tipu polimera proizvedenih od petroleuma ili prirodnog gasa i soli, a hemijska formula je (CH2 - CH2).
PVC
Fasada je lice svakog gradjevinskog objekta. Reč fasada i potiče od latinskog facies – lice. Kao i svako lice, i lice građevine može da bude privlačno, postojeće može da se doteruje ili da se potpuno menja. Iz godine u godinu staklo uzima sve veći značaj u građevinarstvu kao materijal budućnosti koji može da zameni dosadašnje materijale, npr. ciglu, blok, itd...
Staklene fasade
Ventilisane fasade su dobile svoj naziv zbog ventilisanog sloja odnosno sloja vazduha između izolacionog materijala i spoljašnjeg, dekorativnog sloja. Zbog termičkih razlika stvara se prirodno penjajuće kretanje vazduha, koje poboljšava termičku izolaciju građevine. Tokom leta, garantuje efikasno i prirodno uklanjanje topline akumulisane u fasadi sunčevim grejanjem.
Ventilisane fasade
Sendvič paneli na jednostavan i efikasan način formiraju opnu objekta i kao takvi predstavljaju idealan materijal za objekte kod kojih forma i funkcija stoje u prvom planu. Primenjuju se prilikom gradnje skoro svih vrsta građevina. Jednako dobro mogu se koristiti kod jednostavnih skladišta, kao i kod ekskluzivnih poslovnih zgrada ili hotela.
Sendvič paneli

Alu Drvo

Profesionalan pristup radu kao i visok nivo kvaliteta zajedno sa konstantnom težnjom ka razvoju i iznad svega željom da izađemo u susret našim klijentima rezultirala je da u svoju proizvodnju uvedemo vrhunsku građevinsku stolariju u kombinaciji aluminijum-drvo. Spoljna strana prozora izrađena je od visoko kvalitetnog aluminijuma otpornog na atmosferske uticaje, dok je unutrašnja strana prozora izrađena od drveta koji vašem prozoru daje toplinu i tradicionalnu lepotu.

Aluminijum je noseći deo i time je ovaj prozor zadržao sve kvalitete klasičnog aluminijumskog prozora u pogledu osnovne konstrukcije a drvena ,,obloga“ sa unutrašnje strane učinila ga je nezaobilaznim za većinu rešenja u oblasti industrijskog dizajna.

Aluminijum-drvo profil koristi se za izradu prozora i vrata kako u stambenim, tako I u poslovnim objektima. Ovaj profil se pokazao kao dobro rešenje za balkonska vrata i sve vrste prozora. Ovaj luksuzni proizvod je spoj najboljih karakteristika aluminijuma i drveta, samim tim pruža -sigurnost, čvrstinu, ali i prirodnu teksturu. Toplina drveta ostavlja utisak prijatnosti u domu, dok je aluminijum sa spoljašnje strane lako održiv, a uz to pruža i odličnu izolaciju. Vezu izmedju ova dva elementa čine specijalne spojnice koje ne prenose naprezanja do kojih dolazi usled širenja i skupljanja materijala. Vrsta drveta i boja bajca može se uskladjivati prema vašem enterijeru (parketu, nameštaju, unutrašnjoj drvenariji i sl.) Aluminijumski deo prozora na koji se boja nanosi plastifikacijom ili eloksažom, boji se iz RAL karte, a takodje može biti plastificiran u raznim nijansama teksture drveta kao i posebnim efektima plastifikacije (mat, sjajno, reljefno i sl.). Izborom kvalitetnog prozora, moguće je uštedeti 60% energije.